Marineret vildgryde

Marineret vildgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : alice

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.benfrit kød af rådyr eller 500 g. kød med ben.
 
 Marinade:
5-6 dl.øl
1 stort løg
4-5 nelliker
8-10 hel allehånde
8-10 enebær
1 tsk.timian
 
 Stegning:
2 spsk.smør eller margarine
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
1 tsk.paprika
4 dl.siet marinade
2 spsk.tomatpure´
8-10 små løg
1-2 gulerødder
1-2 dl.creme fraiche
 
Opskrift:
Skær kødet i tern.

Bland ingredienserne til marinaden. Løget skal pilles og skæres i skiver allehånde og enebær knuses.

Læg kødet i dobbelte plastposer. Hæld marinaden på og bind poserne til. Læg dem på et fad i køleskabet. Lad kødet marinere 1 døgn. Vend posen undervejs.

Lad kødet dryppe af. Gem marinaden.

Opvarm fedtstoffet på en pande og brun kødstykkerne. Læg ikke for meget på af gangen. Det afkøler panden og kødet bliver ikke brunt.

Læg kødet over i en gryde.
Drys med salt peber og paprika.
Tilsæt den siede marinade og tomatpure`
Lad det koge ca. 1 time eller til kødet er mørt.

Rens løg og gulerødder. Skær gulerødder i mindre stykker. Kom det i gryden og lad det koge med 10-15 min.

Tilsæt cre´me fraiche og smag saucen til.

Server med hvide kartofler

Tips:

Byd kartoffelmos til Vildtkød er mager holder sig i fryseren i 12 mdr.





karakterer:
Opskriften er vist 8562 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu