Marineret vildgryde
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Fryseegnet : ja Indsendt af : alice Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern.
Bland ingredienserne til marinaden. Løget skal pilles og skæres i skiver allehånde og enebær knuses. Læg kødet i dobbelte plastposer. Hæld marinaden på og bind poserne til. Læg dem på et fad i køleskabet. Lad kødet marinere 1 døgn. Vend posen undervejs. Lad kødet dryppe af. Gem marinaden. Opvarm fedtstoffet på en pande og brun kødstykkerne. Læg ikke for meget på af gangen. Det afkøler panden og kødet bliver ikke brunt. Læg kødet over i en gryde. Drys med salt peber og paprika. Tilsæt den siede marinade og tomatpure` Lad det koge ca. 1 time eller til kødet er mørt. Rens løg og gulerødder. Skær gulerødder i mindre stykker. Kom det i gryden og lad det koge med 10-15 min. Tilsæt cre´me fraiche og smag saucen til. Server med hvide kartofler Tips: Byd kartoffelmos til Vildtkød er mager holder sig i fryseren i 12 mdr. |
|
Opskriften er vist 8563 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne