Lammekød i æg
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i mindre stykker som til mørbradbøffer.
Pil hvidløgsfedene og hak dem.
Varm olien og brun kødet på begge sider. Tilsæt hvidløg og rosmarin. Hæld hvidvin ved og krydr med salt og peber. Lad kødet simre, til det er mørt 30-40 minutter. Læg kødet i et ovnfast fad og hæld lidt stegesky ved. Pisk æggene let sammen med reven parmesanost, salt og peber. Hæld æggemassen over kødet. Stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C ca. 15 minutter eller til æggemassen er stivnet. Server retten med brød og salat |
|
Opskriften er vist 3143 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne