Lammekød i æg

Lammekød i æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
7-800 g.lam mekød uden ben
 Olivenolie
3 fedhvidløg
3 stilkefrisk rosmarin
3 dl.hvidvin
 Salt
 Peber
4 store æg
4 spsk.Parmesan
 
Opskrift:
Skær lammekødet i mindre stykker som til mørbradbøffer. Pil hvidløgsfedene og hak dem.

Varm olien og brun kødet på begge sider. Tilsæt hvidløg og rosmarin. Hæld hvidvin ved og krydr med salt og peber. Lad kødet simre, til det er mørt 30-40 minutter.
Læg kødet i et ovnfast fad og hæld lidt stegesky ved.

Pisk æggene let sammen med reven parmesanost, salt og peber. Hæld æggemassen over kødet. Stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C ca. 15 minutter eller til æggemassen er stivnet.

Server retten med brød og salat





karakterer:
Opskriften er vist 3143 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu