Linguine med muslinger og laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Vask og rens muslingerne. Kom dem i en stor gryde med lidt olie og hvidvinen. Kog muslingerne under låg til de åbner sig, 8 - 10 minutter. Dem der ikke åbner sig, skal smides væk. Lad muslingerne afkøle.
Tag ¾ af muslingerne ud af skallerne. Sigt kraften muslingerne er kogt i. Varm olie i en gryde. Kom hvidløg og chili i gryden og svits hurtigt i et par minutter. Tilsæt kraften og fløden. Lad saucen koge ind til det halve, og smag til med salt og peber. Tilsæt muslingerne uden skaller og halvdelen af persillen. Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med lidt salt. Sigt pastaen. Bland herefter pastaen og muslingesaucen, sammen med de sidste muslinger i skal. Varm lidt olie på en pande mens pastaen koger. Steg lakseskiverne på begge sider, til de er gyldne og gennemstegte. Krydres med salt og peber. Anret laksen oven på pastaen og drys med det sidste persille. Server straks. |
|
Opskriften er vist 10372 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne