Den der du ved nok 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Margarinen smeltes og stilles til afkøling. Æg og sukker piskes sammen til en let og luftig "æggesnaps", de tørre ingredienser tilsættes skiftevis med mælken og der pisker med en håndmixer. Der efter tilsættes den afkølede margarine lidt efter lidt, imens der piskes!! KAGEN BAGES I 20-30 MIN. VED 190 GRADER I EN 25X35CM FORM Glasur: Margarinen smeltes og kakaoen tilsættes (der røres rundt)og flormelis blandes i samtidig med kaffen, vaniljesukker tilsættes også, og til sidst kommes kokosmelet i, der røres til at det er en fast glasur, og den smøres der næst på kagen. Tips: Kagen skal være afkølet inden der kommes glasur på. |
|
Opskriften er vist 12895 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte Kallesen - 2023-04-06 07:41:22 Det er den bedste kage, faktisk min favorit kage. Den har det hele. Den er dejlig luftig og smager himmelsk. Og så er det en chokolade kage med kokos i lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne