Persille sovs
Indsendt af : ChristianA Indsendt : Red : |
|
|
Smelt 50 g smør i en gryde. Når smørret er ved at være smeltet tilsættes en oksebouillon terning. Denne skal opløses i smørret.
Når den er det og smørret er smeltet med den, tilsættes der mel ca. 3-4 spsk. (Alt efter behov for tykheden, husk at rør hele tiden så det ikke brænder på). Når al melet er rørt sammen med smørret, tilsættes der sødmælk lidt af gangen ved gennemrøring, indtil den har fået har fået den konsistens du ønsker. Til sidst tilsættes persillen, og der smages til med et skvisk citron saft, salt og masser af peber samt en kvart tsk. muskatnød. Velbekommen |
|
Opskriften er vist 6945 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne