Havtornemousse
Hovedingrediens : Bær - Havtorn Fryseegnet : ved ikke Indsendt af : B.P.B. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog de skyllede bær med sukker, til sukkeret er opløst. Blend og si bærrene og afkøl.
smelt den opblødte husblas i vandbad, rør lidt af bærpureen i det smeltede husblas og rør det hele i pureen. Pisk fløden halvstiv. Æggehviderne piskes stive, og det og fløden vendes forsigtig i bærpureen, til det er ensfarvet. Hældes i skål og stilles i køleskab til det er stift. Tips: Alle slags bær kan bruges, men havtorn har en helt speciel og dejlig smag( og giver en meget flot farve). Har prøvet med hyldebær. Også flot farve, og smager dejlig. |
|
Opskriften er vist 27709 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne