Oksefilet og kartofler med gedeost

Oksefilet og kartofler med gedeost , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :     

Ingredienser:
1 Oksefilet
 salt
 groftkværnet peber
 
2 kg.kartofler
3 laurbær blade
6 peberkorn
1 stort løg
2 fedhvidløg
1 dl.hvidvin
300 g.gedeost
4 spsk.olivenolie
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Skræl og skær kartoflerne i tern på ca. 1 cm. kog kartoflerne med laubær og peberkorn i 3-4

minutter. Hak løg og hvidløg fint, og sauter det i olivenolie i en stor gryde eller wok. Tilsæt

kartoflerne og hvidvin og lad det simre i et par minutter. skær osten i skiver. hæld halvdele af

kartoflerne i et smurt ildfast fad, fordl osten i et lag, og hæld resten af kartoflerne over.

Kryder fileten med salt og peber, og brun den af på en pande. Læg fileten oven på kartoflerne og lad den stege færdig i ovnen. Tag fileten ud og lad den hvile.

Tips:

Server med en rustik salat f.eks haricots verts salat med sennepsdressing.





karakterer:
Opskriften er vist 9464 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu