Oldemors pebernødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tove Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres hvidt. Ægget tilsættes og der røres godt, til ægget er helt blandet i smørret.
Natron krydderier og mel blandes og sigtes i. Dejen æltes til den er blank og glat. Lad den hvile 20-30 min. tril den ud som lange tynde stænger og afskær disse i ensartede stykker i ca. 1 1/2 cm´s længde. Tril dem som kugler. Sæt disse på bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 15721 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-12 16:20:05 Kunne ikke finde min opskrift, som jeg fik af min mor, men heldigvis fandt jeg den på denne side og det er nøjagtigt denne slags pebernødder vi plejer at spise. Der skal bages til os selv og børn, der er flyttet hjemmefra skal da også have en portion. Ekstra store portioner, så der også er til børnebørn. anonym - 2015-12-03 14:22:38 De er de bedste pebernødder, har bagt dem i mange år, i år lager jeg dem sammen med mine børnebørn i Australien. De elsker dem Brodka.. - 2012-12-09 16:50:30 De smager rigtig godt :-) Jeg har lige bagt dem med min mors moster og de er rigtig gode.. sønderjyden - 2010-11-26 15:50:55 super gode pebernødder ..ungerne plager helt vil om vi ikke snart skal bage flere ;0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne