Hyldeblomstsauce
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : |
|
|
Hyldeblomststilke skylles i koldt vand.
Koges 8-10 minutter i vand med sukker og saften fra citronen.
Sigtes og koges derefter ned, til saucen får en tynd sirupsagtig konsistens.
Kan anvendes både til varme og kolde desserter. Tips: Samme fremgangsmåde kan bruges med hyldestilke med bær på, så saucen bliver dyb rød. |
|
Opskriften er vist 4012 gange,
og udskrevet 84 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne