Hyldeblomstsauce

Hyldeblomstsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
15 hyldeblomststilke med blomster
2 dl.Vand
150 g.sukker
0.5 citron saften heraf
 
Opskrift:
Hyldeblomststilke skylles i koldt vand. Koges 8-10 minutter i vand med sukker og saften fra citronen. Sigtes og koges derefter ned, til saucen får en tynd sirupsagtig konsistens.

Kan anvendes både til varme og kolde desserter.

Tips:

Samme fremgangsmåde kan bruges med hyldestilke med bær på, så saucen bliver dyb rød.





karakterer:
Opskriften er vist 4012 gange,
og udskrevet 84 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu