Jordbær tærte
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Hæld ganske lidt appelsin saft over tærte bunden.
Pisk fløden sammen med jordbær grøden, men pas på du ikke pisker for meget. Derefter hælder du det over tærten. Der efter lader du tærten komme i køleskabet. Til den er godt kølig. Tips: Hvis man ønsker en endnu bløder tærte bund. Så hæld appelsin saft ud over den. Og lad den stå i køleskabet til dagen efter. Ende du laver den færdig. Du kan bruuge alle slags søde saftevande. Og alle slags grøde. Fks abrikos grød. |
|
Opskriften er vist 10690 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne