Krydret kyllingefad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Brun fileterne på en pande, krydr med barbecuekrydderi og læg dem i et ildfast fad.
Rens champignonerne, del dem i kvarte og svits dem på samme pande. Bacon svitses ligeledes og alt kommes ovenpå fileterne. Svits løg og hvidløg og tilsæt herefter de hakkede tomater og krydderier efter smag. Lad det simre et par minutter og smag til. Hæld saucen over fileterne og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 15-20 min. Serveres med frisk pasta og hjemmebagt grov flutes. |
|
Opskriften er vist 5498 gange,
og udskrevet 108 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Tove - 2010-09-09 13:34:13 bages ved 240 grader i 10 minutter. (ved dobbelt portion bliver der 6 bunde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne