Annanassauce
Indsendt : Red : |
|
|
Pure af frisk eller konserveret annanas fortyndes med sukkerlage, evt. ananassaft fra dåsen.
Koges igennem, tilsmages med citron og sukker.
Kan evt. jævnes med lidt ananasmarmelade.
|
|
Opskriften er vist 3842 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Harly - 2013-08-08 10:07:11 udmærket grundsauce, kan let krydres op med forskellige krydderier alt efter hvad saucen skal bruges til. Prøv f.eks. lidt frisk chili og koriander til stegte andebryster eller lår og server basmatiris til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne