Annanassauce

Annanassauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pure af frisk eller konserveret ananas
 sukkerlage evt. Ananasjuice fra dåsen
 citron
 sukker
 
 evt.lidt ananasmarmelade
 
Opskrift:
Pure af frisk eller konserveret annanas fortyndes med sukkerlage, evt. ananassaft fra dåsen. Koges igennem, tilsmages med citron og sukker. Kan evt. jævnes med lidt ananasmarmelade.





karakterer:
Opskriften er vist 3842 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-08 10:07:11
udmærket grundsauce, kan let krydres op med forskellige krydderier alt efter hvad saucen skal bruges til. Prøv f.eks. lidt frisk chili og koriander til stegte andebryster eller lår og server basmatiris til.