Nanaimo Bars
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt af : lillejuleaften Indsendt : Red : |
|
|
Bundlag:
Smelt smørret i en gryde på svag varme. Pisk ægget godt sammen. Rør sukker og kakaopulver i smørret og pisk gradvist ægget i. Rør konstant i gryden indtil blandingen bliver tykkere. Fjern gryden fra varmen og tilsæt vanille. Knus kiksene, hak nødderne og kom dem i sammen med kokosmelet. Kom blandingen i en bradepande (23 x 23) og fordel den i et jævnt lag. Beklæd panden med film og stil den i køleskabet i ca. 1 time. Mellemlag: Rør smørret ''glat'' med en håndmixer og tilsæt derefter alle de øvrige ingredienser. Rør indtil blandingen er jævn. Hvis blandingen er for tyk, tilsættes der lidt mere mælk. Spred blandingen over bunden i bradepanden. bekæld med film og stil den i køleskabet i ca. 30 min. Toplag: Smelt smør og chokolade i et vandbad. Hæld mixturen over i bradepanden. Beklæd og stil den i køleskabet til chokoladen er blevet fast. Tips: Vent med at skære i konfekten til den er stuetempereret, så krakelerer chokoladen ikke og det ser flottere ud :) |
|
Opskriften er vist 14282 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2020-09-28 19:28:56 Rigtig god opskrift. Jeg har lavet den før og er inde for at sikre jeg har ingridienserne til en n portion. Det er bedre end kiksekage! Super nemt og super lækker :) Dorit Skovmand - 2018-10-05 10:07:13 Nanaimo bar vandt konkurrencen om den bedste ikke-bagte dessert i forbindelse med Dronning Elizabeths seneste regeringsjubilæum Merza Duelund - 2016-02-03 14:12:15 Denne kage fik vi engang af en veninde som havde en veninde der boede i Canada, Vi døbte den Canada kagen og den smagte sindsygt godt :-P . Nu har vi så fået den igen og både mine ( nu voksne ) sønner og jeg er glade og skal igang med at bage Canada Kage God fornøjelse til jer alle Emilie Langdahl - 2014-06-19 10:44:58 Oprindelses landet er Canada :-) anonym - 2012-02-09 19:20:20 Nanaimo bars stammer fra Canada. Mia - 2011-05-10 10:26:46 Det er en canadisk klassiker :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne