Elgsteg 02
Indsendt af : Elgsteg Indsendt : Red : |
|
|
Gnid stegen med en fugtig klud og tør den godt af.
Gnid stegen med salt. Stegen brunes i smør eller margarine, vend stegen nogle gange, så den bliver dækket med fedtstoffet på alle sider. Læg herefter stegen på en rist i en bradepande og steg den i ovnen på 200° i ca en time. Forlæng evt, stegetiden med 10 min. afhængig af om kødet skal være mere eller mindre gennemstegt, eller hvis kødet stammer fra et ældre dyr. Tips: Passer godt med champingnonssovs |
|
|
Opskriften er vist 9446 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne