Luksus lagkage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Smut mandlerne og mal dem i mandelkværnen, bland med kartoffelmelet. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt efter lidt. Vend mandlerne i æggehvidemassen.
Smør dejen ud som en rund bund på en smurt og melet bageplade. Bag den ca.25 min ved 175 grader. Løsn bunden,når den har stået lidt. Når mandelbunden er kold skubbes den forsigtigt over på et fad. Kog fløden, flormelis og sirup i en tykbundet gryde. Lad cremen koge ved svag varme under omrøring 20-30 min. Smag til med vanillesukker. Sval cremen af inden den hældes over kagebunden. Pisk fløden til skum og fordel den over cremen, når denne er helt kold. Sigt kakao over og lad kagen trække i køleskabet ca.1 time. |
|
Opskriften er vist 28055 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Sam - 2013-12-04 22:35:31 Tak for opskriften, smager sååååå godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne