Tranebærbrød
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Fryseegnet : fryse egnet Indsendt af : mus Indsendt : Red : |
|
|
tænd ovnen på 225 gr. varmluft - sigt mel i en skål med natron, fiberhusk og sukker.- vend tranebær i melet. rør æg med mælk, og pisk det i dejen og klat et rundt brød med ske der lægges på bagepapir på plade.
i forvarmet ovn i 15 min. skru så ned og bag færdig ved 200 gr. i 20-30 min. smager bedst når de er helt nybagt eller lunt. |
|
Opskriften er vist 8552 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne