Dessert chokoladekage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og chokolade smeltes sammen, og afkøles.
Æggeblommer og 3/4 af sukkeret piskes hvidt.
Æggehviderne piskes stive, og tilsæt så det sidste sukker under fortsat piskning.
Den smeltede smør og chokolade røres med æggeblommerne, som igen vendes forsigtigt sammen med de stiftpiskede æggehvider. 3/4 af cremen hældes i en smurt springform og bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter. Kagen tages ud og afkøles. Den sidste creme hældes over den afkølede kage som så drysses med kakao. |
|
Opskriften er vist 53866 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2017-10-05 15:09:39 Opskrift fra kniven for struben med bo bech, bornholmerfærgen anonym - 2012-12-17 17:57:27 kan den laves dagen inden den skal bruges? kamilla - 2012-02-27 17:24:59 den er rigtig god og smager godt jeg ville lave dobbelt kage hvis jeg var jer! :D Per - 2012-02-15 21:46:39 Det lyse på toppen er revet hvis chokolade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne