Kylling i kanel
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår Indsendt af : Celinasmor Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg og svits det i olien. Kom de optøede kyllingeunderlår i og brun dem godt. dernæst tilsættes salt, peber, kanel og paprika. lad det stege lidt. kom de flåede tomater i og lade det meste af væden koge fra. put de 8 dl hønsebouillon i og lad retten koge under låg ca 1 - 1½ time eller indtil kødet er mørt og falder fra hinanden. til sidst jævner man sovsen til den har den ønskede tykkelse.
Kog ris eller fuldkornspasta og server til. |
|
Opskriften er vist 14014 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne