Dejlig quinoa-salat med feta
Fryseegnet : Er ikke fryseegnede Indsendt af : Camilla Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Kog vandet op, tilsæt quinoaen og kog i ca. 10 min under låg ved jævn varme. Mens det koger - udhul peberfrugten og skær den i lange stænger. Pensl dem med lidt olie og gril dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Hæld vandet fra quinoaen. Skær peberfrugten i tern når de er grillet færdige. Bland dem i quinoaen sammen med salat, feta i tern og et skvæt balsamicoeddieke. Smager skønt for sig selv, og quinoaen indeholder mange af de samme aminosyrer og proteiner som kød og kan derfor bruges som en erstatning hertil. Kan dog også bruges som tilbehør til noget lækkert kød. |
|
Opskriften er vist 17196 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Amalie - 2013-04-01 18:17:42 Så skønt! I stedet for salat tilsatte vi persille. Og så en smule feta :-) Semi-vegetaren - 2012-03-30 21:05:41 Super lækkert - kan kun anbefales! Min kæreste og jeg stegte to stykker laks til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne