Lækker italiensk pastasalat
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Fryseegnet : Er ikke fryseegnede Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen som anvist på pakken.
Hak rødløget fint og steg det på en pande ved høj høj varme (ved omrøring) til de er gyldenbrune. - brug evt. samme pande til efterfølgende at stege baconet på. Rist pinjekernerne på en tør pande til de de er gyldne. Skyl pastaen i koldt vad og hæld det i en stor skål. Tilsæt det skyllede rucola, løgene, pinjekernerne samt soltørrede tomater. (man behøver ikke bruge hele glasset, men efter eget behov) Kom lidt olie fra de soltørrede tomater i salaten og smuldre baconet ud over. Bland det hele og servér det. Kan spises for sig selv, men smager også fantastisk til et lækkert stykke kød. Tips: I stedet for pinjekernerne kan man bruge en blanding af rasp og solsikkekerner, som ristes på panden i meget lidt olie til det er gyldent (ved jævn varme). Bland det lige med salt og peber, når det tages af panden. |
|
Opskriften er vist 13943 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne