Fisk med lynstegte grøntsager og sur-sød sauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gryde, og bring den i kog under omrøring. skru ned for varmen og lad den simre i ca. 30 minutter, til den begynder at få en sirups agtig konsistens (kan evt. Jævnes med 1 tsk maizena rørt ud i 3 tsk koldt vand).
Skær guleroden i tynde stave, forårsløget i tykke skiver, peberne i stave, halver tomaterne og sukkerærterne, og del majsene i tre. Hak hvidløg fint, citrongræs i tynde skiver og ingefæren i tændstiks tynde stave. Skær fisken ud i stænger på ca 2*2 cm. Bland mel, chili, salt og peber. Vend fiskestykkerne i melblandingen og ryst det overskydende mel af. Varm ca. 1 cm olie på en pande, og steg fisken til paneringen bliver gylden. Læg fisken på fedsugende papir. Varm olierne til grøntsagerne i en wok. Tilsæt hvidløg, citrongræs og ingefær, og led det stege i 1/2 minut. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen tomat og bønnespirer. Og steg det i 1-1 1/2 minut. Sluk for blusset og vend tomat og bønnespirer i, og lad det stå på eftervarmen i 1 minut. Anret fisk og grøntsager på et fad, og hæld saucen over. Pynt med tynde skiver af chili og hakket koriander. |
|
Opskriften er vist 8692 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne