Oksekød med svampe bambuskud og orange østerssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsbøf Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Steg bøfferne på en varm pandde i lidt smør, og lad dem efterfølgende hvile i sølvpapir.
Pres appelsinerne. Bland alle ingredienser til saucen i en lille gryde og kog den forsigtigt i 3-4 minutter, til den begynder at tykne. Skær østershattene i mundrette stykker og tomaterne i kvarte. Varm panden op med de to olier, og steg østerhatte og tomater i 2-3 minutter. Skru ned på middel varme og tilsæt bambusskud, fiskesauce og soya, og lad det varme godt igennem. Skær bøfferne i tynde skiver uden at ødelægge bøffernes form. Kom svampeblandingen på et serveringsfad, derefter lægges bøfferne ovenpå og til sidst hældes saucen over bøfferne. Pynt med grofthakkede basilikumsblade. Server med Jasminris. Tips: Saucen egner sig også glimrende til stegt andebryst. |
|
Opskriften er vist 8705 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne