Laks med Kreolersennep og nye kartofler
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Purér yoghurt, sennep, mayonnaise, citronsaft, hvidvin, tabasco og lidt salt i en blender. Stil det i køleskabet i mindst 1 time.
Kog kartoflerne med skræl på, indtil de er næsten møre, ca. 10 - 15 minutter. Hæld vandet fra kartoflerne og tilsæt olie samt peber. Vend kartoflerne, så alle er smurt ind i olie og peber. Drys lakseskiverne med salt, peber og stænk med lidt citronsaft. Varm lidt olie på en tykbundet pande og steg laksen i 4 - 6 minutter, vend dem under stegningen. De skal være gyldne og sprøde. Anret laksen på et serveringsfad og læg kartoflerne ved siden af. Serveres med kreolersennep til og eventuel en blandet grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7997 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne