Kyllingeburger med wasabimayonnaise
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Manja Madsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Manja Madsen |
|
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Når ovnen er varm kan bacon med fordel steges her i. Ca. 10 min. men kig til dem. Dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle. Steg dem på en varm (grill)pande med en smule olie ca. 8-10 min. på hver side, eller til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber. Rør mayonnaise med limesaft, wasabi og smag til med salt. Skær løg i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud med en ske. Mos avokadoerne og smag til med salt og peber, evt. lidt limesaft. Skær icebergen i strimler. Lun bollerne få minutter i ovnen, og smør den ene del med wasabimayonnaisen og den anden del med avocadomos. Anret salat, kylling, bacon og løg i bollerne og server straks. Tips: Jeg er normalvis ikke meget for wasabi, men i denne burger fungerer det rigtig godt! Jeg serverede bbq-krydrede pommes frites ved siden af. Friske radiser går også godt til burgeren. Avocadoerne behøves ikke moses, men kan skæres i skiver og anrettes i burgeren. Jeg synes dog det er nemmere at have med at gøre når det er lavet til mos (falder ikke ud af burgeren). Endvidere kan der sagtens tilføjes en skive ost over den varme kylling, men dette behøves ikke. |
|
Opskriften er vist 22659 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer AnnetteG - 2012-10-02 16:16:50 Mums, det lyder bare lækkert det skal jeg lave i morgen.. Glæder mig allerede. Manja Madsen - 2010-09-03 14:27:43 Denne ret tager kun 25 min. at lave, især hvis man er 2 til at hjælpes ad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne