Stegt svinekød med jordnøddesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Bland marinaden. Skær fedtkanten af køddet. Kom køddet og marinaden i en pose, pres luften ud af posen og luk. Lad køddet marinere i 12 timer.
Hak løget meget fint, rul limebladene og skær i meget tynde strimler. Bland alle ingredienser i en lille gryde og bring det til kogepunktet under omrøring. Hold saucen varm indtil serveringen. Steg svinekødet på en grillpande, skær det ud i tynde skiver, uden at ødelægger formen på bøffen, hæld saucen over, og pynt med grofthakkede ristede cashewnødder. Server med Jasminris. Tips: Istedet for svinekød kan der anvendes kylling- eller kalkunbryst. |
|
Opskriften er vist 5620 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne