Papardelle med laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog Pappardellen al dénte i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt.
Sigtes og kommes tilbage i gryden.
Varm lidt olie eller smør på en pande og steg lakseskiverne til de er gyldne. Krydres med salt og peber og holdes varme. Mens pastaen koger, varmes 2 spsk olivenolie i en tykbundet gryde, hvori der kommes hvidløg og chili. Steges i 1 minut for svag varme, tilsæt de hakkede tomater med saft og farin, rør forsigtigt i 5 minutter, eller til tomaterne er gennemvarme. Tilsæt hakket basilikum. Krydres med salt og peber. Bland saucen med pastaen lige inden servering og anret en skive stegt laks på toppen. |
|
Opskriften er vist 8002 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne