Lammeryg med fyld
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Skær ned langs rygbenet på lammeryggen, så fileten er fri, lad den sidde på ribbenene - du kan også få din slagter til at gøre dette.
Brun mørbraden og krydder den med salt og peber. Halvér hvidløgsfedene, løg disse ned langs filetten sammen med mørbraden. Luk til med kødpinde eller sy med en bomuldssnor. Rids fedtet på lammeryggen, krydder med salt og peber og læg den i en lille bradepande på persillestilk og løg. Hæld 2 dl vand ved og brun den ved 200 gr. i 5 min. Dæmp derefter varmen til 175 grader og steg den i 25-30 min. Lad lammeryggen trække under stanniol imens saucen tilberedes. Sauce: Kog bradepanden af med rødvin og sky, sigt dette over i en gryde og giv det et opkog. Jævn med maizenamel rørt ud i koldt vand. Tilsæt smørret og hakket persille og smag til med salt og peber. Ved servering skæres rygfileten helt fra benet og skæres i skiver. Disse kan anrettes på benet igen. Servér saucen til. Serveres med råstegte kartofler og hel frisk spinat sauteret i smør sammen med bredbladet persille krydret med salt og peber. Tips: Kamstykket kan bruges på samme måde, dog følger der ikke mørbrad med. |
|
Opskriften er vist 9352 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne