Løgfars

Løgfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket kalve og svinekød
0.5 dl.rasp
1 æg
1 dl.mælk
1 tsk.fintrevet citronsakl
 Salt
 Peber
 
 Fyld:
250 g.skalotteløg
1 lille bdt. Persille, hakket
1 fedhvidløg, hakket
1 spsk.Smør
 
Opskrift:
Rør kødet til fars med rasp, mælk og æg. Tilsæt citronskal og krydr med salt og peber. Lad farsen hvile koldt en halv time.

Kog løgene 2 min og pil dem, Kom farsen i et fladt ovnfast fad og stik løgene ned i farsen. Bland persille og hvidløg og kom det på farsen.

Fordel smørklatter på og sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i 40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 6741 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu