Løgfars
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet til fars med rasp, mælk og æg.
Tilsæt citronskal og krydr med salt og peber.
Lad farsen hvile koldt en halv time.
Kog løgene 2 min og pil dem, Kom farsen i et fladt ovnfast fad og stik løgene ned i farsen. Bland persille og hvidløg og kom det på farsen. Fordel smørklatter på og sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 6741 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne