Madtærte 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Tom D Indsendt : Red : |
|
|
Skær margarinen i terninger.
Smulder margarinen ind i melet og saltet som i en mørdej. Tilsæt vand. Rul dejen til en kugle pak den i film. Lad den hvile i køleskabet en mindst en ½ time. Rul den forholdsvis tyndt ud og læg den i et smurt tærtefad. Bland æggemassen sammen. Tilsæt æggemasse og fyld efter egen smag. Bages 180 grader i 20-30 min. Tips: Dejen kan gemmes op til et par dage i køleskabet. Bruger du en slip-let form er der ingen grund til at smøre den. Den skal IKKE forbages. |
|
Opskriften er vist 8795 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne