Boller i sur og sødsovs
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødboller:
Løget rives fint og farsen røres sammen. En gryde med vand og bouillonterning bringes i kog, skru ned på laveste blus og sæt bollerne med en teske eller dessertske. Når de kommer op til overfladen er de færdig og tages op og lægges på en tallerken gem bouillonen, den skal bruges til sovsen. Sovs: Herefter laves sovsen. margarinen smeltes og der tilsættes mel, som røres godt sammen, hvorefter der lidt efter lidt tilsættes suppe og eddike imens der røres godt, sukker tilsættes lidt ad gangen således at man smager til efter behag evt. med lidt salt. Serveres med kogte kartofler og evt. blandede grønsager. |
|
Opskriften er vist 44336 gange,
og udskrevet 675 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2024-02-16 19:00:47 Let overskuelig og tilpas simpel til umiddelbart at producere et solidt måltid som er tilpasset den Danske smag og tilmed en del af kulturarven. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne