Pavlova 02
Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne meget stiv. Tilsæt eddike og halvdelen af sukkeret. Pisk i 5 min. Tilsæt det sidste sukker og pisk i yderligere 5 minutter til massen er lind og sej. Riv marcipanen groft og vend den forsigtigt i dejen. En springform smørres med smør og drysses med sukker inden massen kommes i. "tab" springformen fra 5cm højde på bordet så evt. luftbobler forsvinder. Bages ved 150 grader i 30-40 minutter. Tages ud af formen og afkøles helt. Inden servering piskes fløden stiv og kornene skrabes ud af vaniliestangen og vendes i. Dæk kagen med flødeskum og pynt med frisk frugt, original Pavlova er med kiwi og blåbær men kagen smager skønt med al frisk frugt. Nem og meget lækker dessert!!
|
|
Opskriften er vist 9406 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer :) - 2011-01-21 12:47:41 Super lækkert og nemt at lave:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne