Pasta med Laks og Sauce Mornay
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, sigt pastaen og skyl den under kold vand og kom den tilbage i gryden.
Smelt smørret i en mellemstor gryde, tilsæt hvidløg og løg. Steg ved svag varme til løgene er blanke. Steg laksestykkerne med et par minutter, drys melet på og bag det ind i 1 minut. Bland mælk, creme fraiche og citronsaft i en skål eller kande, og tilsæt blandingen gradvist under omrøring. Varm det godt igennem ved moderat varme i 3 minutter, eller til blandingen koger. Smag til med salt og peber. Kom herefter pastaen og persillen i og lad det varme igennem et par minutter. |
|
Opskriften er vist 20289 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer k.nørby - 2007-04-17 19:01:07 smagsløs og saucen nærmest slimet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne