Fantastisk Falafel
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Kikærterne lægges i blød natten over. vandet hældes fra, og ærterne hakkes meget fint f.eks. i en minihakker. De skal næsten være en tyk grød. Herefter hakkes løg, persille, hvidløg, og forårsløg meget fint, og blandes i kikærterne. Resten af ingredienserne blandes i, og massen formes til små kugler eller pølser og steges på panden ved middelsvag varme til de er gyldne udenpå.
Tips: Kikærterne kan evt. koges i 20 minutter inden de hakkes. Det gør processen noget nemmere, men gør samtidig falaflerne blødere. Server med salat, tzasiki og pitabrød |
|
Opskriften er vist 13180 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Marion - 2017-11-16 12:20:15 De skønneste falafler, men absolut bedst, når man ikke koger kikærterne Marion - 2016-10-05 12:26:22 En super lækker opskrift, som er et sikkert hit, især når kikærterne ikke bliver kogt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne