Nem blåbær-hindbærtærte med citroncreme
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt af : Manja Madsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 225 grader C. alm. ovn. Bland mel, sukker, mandler og smør i foodprocessor. Saml hurtigt til en tærtedej. Tryk dejen ud i en smurt tærteform, ca. 20 cm. i diameter.
Bag tærtebunden midt i ovnen ca. 10 min. Lad afkøle. Pisk lemon curd og piskefløde til en luftig creme. Smør cremen ud i tærtebunden. Drys med bær og pynt med mynte. Tips: Lemon curd består af citron, citronsaft, sukker, smør og æg. Købes færdig i delikatesseforretninger og i større supermarkeder |
|
Opskriften er vist 33420 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne