Marineret kalveculotte

Marineret kalveculotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kalveculotte
 Salt
 Peber
1 tsk.timian
1 tsk.merian eller oregano
1000 g.kartofler i skiver
1 bdt.Persikke, hakket
30 g.smør
3 dl.bouillon
2 fedhvidløg
2-3 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Kom de skivede kartofler i et ovnfast fad og drys salt, peber og persille på. Gnid kalveculotten med krydderier og læg den på kartoflerne. Fordel smørklatter på stegen og hæld bouillon ved.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader C i 40-45 minutter eller til et ovntermometer viser 65 grader C husk at sætte termometeret i den tykkeste del. Lad stegen hvile, før den udskæres i tynde skiver.

Hæld skyen fra fadet og skum den fri for fedt, bland sojasovsen i.

Læg kødskiverne tilbage på kartoflerne og hæld bouillon-sojablandingen tilsat hakket hvidløg over kødet og server.





karakterer:
Opskriften er vist 9850 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu