Marineret kalveculotte
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kom de skivede kartofler i et ovnfast fad og drys salt, peber og persille på.
Gnid kalveculotten med krydderier og læg den på kartoflerne.
Fordel smørklatter på stegen og hæld bouillon ved.
Sæt fadet i ovnen ved 175 grader C i 40-45 minutter eller til et ovntermometer viser 65 grader C husk at sætte termometeret i den tykkeste del. Lad stegen hvile, før den udskæres i tynde skiver. Hæld skyen fra fadet og skum den fri for fedt, bland sojasovsen i. Læg kødskiverne tilbage på kartoflerne og hæld bouillon-sojablandingen tilsat hakket hvidløg over kødet og server. |
|
Opskriften er vist 9850 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne