Kom igen gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : IDC Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tern og brunes i lidt fedtstof i en gryde. Lidt vand kommes ved og kødet koges til det er halvmørt. Derefter tilsættes champignon svesker og krydderier, og det hele koger til det er mørt. Rør ikke for meget da sveskerne så går for meget i stykker. Sovsen jævnes og tilsættes evt. ekstra krydderier. Et par dråber sovsekulør kan tilsættes for at give retten kulør.
Der serveres kogte ris. ekstra paprika og evt. flute til. Tips: Har man ikke friske champignon kan en dåse sagtens bruges og væden kan tilsættes i stedet for vand. En bouillonterning kan tilsættes for at give retten mere kraft. |
|
Opskriften er vist 6430 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne