Kotelet med coleslaw
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Drys koteletterne med salt og peber og steg dem ved svag til jævn varme i 5-6 minutter.
Coleslaw: Bland hvidkål, løg, peber og bladselleri. Rør creme fraiche sammen med sennep og smag dressingen til med vineddike, salt og peber. Vend grønsagerne i. |
|
Opskriften er vist 4594 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne