Rigtig god guacamole
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Katharina Indsendt : Red : |
|
|
Flæk avocadoerne og fjern sten og skræl. Mos kødet med en gaffel, kom citronsaft på med det samme, så de ikke bliver brune.
Tomaterne skoldes i kogende vand i et halvt minut og skindet pilles af. Halver tomaten og fjern kernerne. Mos den faste del af tomaten. Hak løget fint. Det hele blandes sammen og stilles køligt i et par timer. Den bliver lidt mere cremet, hvis der også kommes græsk yoghurt i. |
|
Opskriften er vist 5701 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne