Suppe med hvidvin, kylling, avokado og andet grønt

Suppe med hvidvin, kylling, avokado og andet grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Marianne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille kylling
1 tern grøntsagsbouillon
3-4 dl.vand
1 gulerod
0.5 løg
1 porre top
1 fedhvidløg
 
1 avokado
1 gulerod
1 lille rød peber
1 stort løg
1 lille æble
3 dl.hvidvin
100 g.champignon
1 frisk chili
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 evt.hakket persille og cremefraiche
 
Opskrift:
Førte koges kyllingen sammen med vand, bouillonterning, porretop, en gulerod, et halvt løg samt et fed hvidløg. Kom salt og peber ved. Skal koge en lille time imens kan de andre ingredienser gøres klar ved at snitte dem.

Løg snittes, hvidløg hakkes fint og champignoner halveres eller skæres i kvarte. Disse tre ingredienser svitses på en pande nogle minutter og hvidvinen tilsættes, lad det stå og småkoge, så alkoholen kan fordampe.

Kyllingen kan tages op efter den lille time og kødet kan nemt pilles af og skæres i grove stykker. Porretoppe, løg, hvidløg og gulerod tages op. Det kan sagtens spises bortset fra porretoppen.

Hakket peberfrugt, gulerod og fint snittet chili kommes nu i suppen sammen med kyllingekødet og blandingen på panden.

Når det har kogt ca et kvarter. Tilsættes hakket avokado og hakket æble. lad det koge yderligere 5-10 min.

Smag til med muskatnød og salt.

Tips:

Man bestemmer selv mængden af de forskellige grøntsager. Hvis man fx ikke er så vild med champignon kan den også undværes og erstattes med fx flere gulerødder og mere avokado.

Man kan både spise retten med ris, for sig selv eller hjemmebagt grov brød. Kan også serveres med cremefraiche og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 6029 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu