Kyllingefad med grøntsager, bacon og pikantost
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : camillastrup Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingefileterne flækkes (ikke helt over). Pikantosten fordeles inde i kyllingefileten og den lukkes med 2 skriver bacon. Dette gøres ved ale 4 kyllingefileter. Derefter lægges de i et ovnfast fad.
Grønsagerne hakkes i skriver og lægges ned i fadet med kyllingen. Derefter hældes cremefinen over. Skal have 30-45 minutter i forvarmet ovn ved 200 grader. Kog pastaen efter anvisning på pakken og derefter er retten klar til at bliver serveret. |
|
Opskriften er vist 22064 gange,
og udskrevet 553 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne