Kyllingefad med grøntsager, bacon og pikantost

Kyllingefad med grøntsager, bacon og pikantost , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : camillastrup

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Kyllingefileter
10-12 gulerødder
3 porer
3-4 milda cremefine (7 % madlavning)- kan erstattes med almindelig fløde
1 pk.buko pinkantost (evt. light)
8 skriverbacon
 
750 g.frisk pasta
 
Opskrift:
Kyllingefileterne flækkes (ikke helt over). Pikantosten fordeles inde i kyllingefileten og den lukkes med 2 skriver bacon. Dette gøres ved ale 4 kyllingefileter. Derefter lægges de i et ovnfast fad.

Grønsagerne hakkes i skriver og lægges ned i fadet med kyllingen. Derefter hældes cremefinen over.

Skal have 30-45 minutter i forvarmet ovn ved 200 grader.

Kog pastaen efter anvisning på pakken og derefter er retten klar til at bliver serveret.





karakterer:
Opskriften er vist 22064 gange,
og udskrevet 553 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu