Squash-porre-suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MarianneC Indsendt : Red : |
|
|
Løget skrælles og hakkes groft. Løget svitses i en gryde i olien.
Porren renses og snittes i skiver og puttes i gryden. Squashen skæres i tern og puttes i gryden. Kartoflerne skæres i stykker og puttes i gryden. Der tilsættes 1 liter vand, 1 tsk grøn pesto og ½ dl bouillon. Det koges et par minutter. Tages af varmen og blendes herefter med stavblender. Gryden sættes tilbage på varmen og koges op. Tages af varmen og rejerne puttes i. Rejerne skal ligge indtil de er tøet op, skal ikke koges! Smages til med salt og peber. Tips: Serveres med groft brød - f.eks. græskarrugbrød. Kan bruges som forret, hovedret og som frokostret. |
|
Opskriften er vist 5837 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe - 2012-12-03 15:28:40 Den smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne