Ristaffel 03
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Andreasbundgaard Indsendt : Red : |
|
|
Skær gumpen af kyllingen
Del kyllingen i 2 halve del den derefter i 4 stykker Fjern det meste af skindet kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand Bring i kog Skræl ingefæren og hak det fint Pil hvidløget og hak det fint Tilsæt ingefær, Hvidløg, karry. kardemommen, salt og tomater Lad kyllingen kåge ved svag varme i 30 min uuunder låg Kog risne Skær løgene i kvarte Vask peberfrugten og skær den i tykke skiver Skræl gulerødderne og skær dem i skiver Tilsæt Løg, Peberfrugt og Gulerødder kog videre i 15 min Ryst mejs stivelsen til det ligner mælk og tilsæt det så indtil at det har den tykkelse Lav en hel masse salat til og måske noget karry sovs. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 11760 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne