Italiensk salat
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skrællede gulerødder skæres i små tern og koges møre i letsaltet vand.
Når gulerødderne er møre tilsættes ærterne som koger med i et par minutter. Vandet hældes fra og ærter og gulerødder afkøles. Mayonnaise smages til med salt og peber. ærter og gulerødder vends i og salaten er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 39035 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2013-04-04 15:03:23 Jeg lægger ærterne til optøning i en sigte og hælder dem i når de er dryppet af, så ingen opkogning hos mig. Anne - Grethe - 2012-01-23 09:39:03 Skal ærterne ikke lige have et opkog |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne