Spaghetti alla Carbonara
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Sabrine ^^ Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Først svitser du baconen i en gryde,
imens sætter du vand over til pastaen. Når bacon er svitset putter du fløde og skinken i. Bagefter kommer du krydderierne i. Når vandet koger putter du salt og olie i, når det koger igen putter du pasten i og lader det koge (den tid der står på pakken). Når pasten er færdig putter du ægge blommerne i. Så er det færdigt. |
|
Opskriften er vist 134273 gange,
og udskrevet 1635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (102 stemmer) |
|
Kommentarer Inge - 2014-10-20 15:44:26 Det er en fin fin opskrift og forklaring. Blot ville jeg ønske at jeg ikke skulle "putte" så meget. anonym - 2013-11-26 21:50:27 Jeg skal lige forstå det korrekt. Bacon, skinke, hvidløg og fløde blandes sammen i en gryde (når det er svitset osv.). Derefter kommes pastaen i en anden gryde, bringes i kog og så kommes æggeblommerne i gryden sammen med pastaen?? Hvornår blandes det hele så sammen?? sabrine - 2013-06-18 11:24:51 grunden til at der skal bruges piskefløde er at ellers fordamper alt sovsen fordi at der ikke er nok fedt J.Paludan - 2013-01-25 20:33:35 Super, lækker opskrift! Min første gang med tilberedning af Carbonara, og den er let, lækker og nem at gå til. Rørte dog også lidt (friskrevet) parmesan ost i æggeblommerne. Om det gør en forskel fremfor bare at drysse det over, ved jeg ikke - men lækkert blev det. marie - 2012-05-28 16:27:22 hvor meget ost ville i putte i??? anonym - 2012-02-15 13:32:51 Jeg bruger Mildas 4% fløde, så er den super og lidt ost skal der altså på :) sabrine - 2012-01-21 16:08:00 nej æggeblomerne skal i sovsen, når det friske pasta begynder og koge anonym - 2011-11-27 23:17:14 skal de pasteuriserede æggeblomer i pastaen, mens der stadig er vand i gryden. eller skal vandet hældes fra først? anonym - 2011-11-13 15:23:30 ja det er den bedste opskrift :D AndersWTJ - 2011-11-09 20:30:21 God opskrift men manler parmesan og peber Anonum - 2011-09-09 17:53:53 Virker den godt nok? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne