Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sabrine ^^

Indsendt :      Red :
Spaghetti alla Carbonara, billede 4 Spaghetti alla Carbonara, billede 1 Spaghetti alla Carbonara, billede 2 Spaghetti alla Carbonara, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Båndpasta, frisk
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Bacon i tern
400 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
Oregano, tørret
Basilikum, tørret
1 tsk. Hvidløgssalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
Opskrift:
Først svitser du baconen i en gryde,
imens sætter du vand over til pastaen.

Når bacon er svitset putter du fløde og skinken i. Bagefter kommer du krydderierne i.
Når vandet koger putter du salt og olie i, når det koger igen putter du pasten i og lader det koge (den tid der står på pakken).
Når pasten er færdig putter du ægge blommerne i. Så er det færdigt.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 134372 gange,
og udskrevet 1635 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (102 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15652 (3726 kcal)
KJ pr. Pers. 3913 (931 kcal)
Vægt ialt 1864 gram
Vægt pr. Pers. 466 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 839 KJ (199 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 16.8 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-20 15:44:26
Det er en fin fin opskrift og forklaring. Blot ville jeg ønske at jeg ikke skulle "putte" så meget.

  -   2013-11-26 21:50:27
Jeg skal lige forstå det korrekt. Bacon, skinke, hvidløg og fløde blandes sammen i en gryde (når det er svitset osv.). Derefter kommes pastaen i en anden gryde, bringes i kog og så kommes æggeblommerne i gryden sammen med pastaen?? Hvornår blandes det hele så sammen??

  -   2013-06-18 11:24:51
grunden til at der skal bruges piskefløde er at ellers fordamper alt sovsen fordi at der ikke er nok fedt

  -   2013-01-25 20:33:35
Super, lækker opskrift! Min første gang med tilberedning af Carbonara, og den er let, lækker og nem at gå til. Rørte dog også lidt (friskrevet) parmesan ost i æggeblommerne. Om det gør en forskel fremfor bare at drysse det over, ved jeg ikke - men lækkert blev det.

  -   2012-05-28 16:27:22
hvor meget ost ville i putte i???

  -   2012-02-15 13:32:51
Jeg bruger Mildas 4% fløde, så er den super og lidt ost skal der altså på :)

  -   2012-01-21 16:08:00
nej æggeblomerne skal i sovsen, når det friske pasta begynder og koge

  -   2011-11-27 23:17:14
skal de pasteuriserede æggeblomer i pastaen, mens der stadig er vand i gryden. eller skal vandet hældes fra først?

  -   2011-11-13 15:23:30
ja det er den bedste opskrift :D

  -   2011-11-09 20:30:21
God opskrift men manler parmesan og peber

  -   2011-09-09 17:53:53
Virker den godt nok?