Pirogger med oksekød og spinat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : DaddyOne Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Smør smeltes i en gryde, og mælken tilsættes. Det afkøles lidt, og hældes i en skål sammen med smuldret gær og 1 tsk. salt. Når gæren er udrørt tilsættes melet, og der æltes godt. Dejen hæver 1-1½ time. Fyld: Kødet brunes på en pande eller en gryde sammen med knust chili og hvidløg. Finthakket løg og hakkede valnødder tilsættes, og det hele steges lidt indtil løgene bliver gennemsigtige. Væden presses fra den optøede spinat. Spinaten hakkes groft og puttes ned til kødet, og steger med et par minutter. Evt. tilsættes lidt garam masala eller spidskommen. Pirogger: Dejen deles i 8. Hver del rulles ud til cirkler på 15-20 cm i diameter. Dejen må ikke være for tyk. Et par skefulde kødfyld placeres i den ene side af dejcirklen, og der drysses med lidt hakket feta og evt. lidt oliven. Pensl kanten af dejcirklen med pisket æg, og fold dejen sammen henover fyldet. Kanten af piroggerne trykkes lidt med en gaffel. Bagning: Pensl piroggerne med æg, og bag dem 20-25 minutter på 180 grader til de er lysebrune. Tips: Man måske servere lidt salat til, men piroggerne kan sagtens spises alene. |
|
Opskriften er vist 16468 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne