Værtens bedste tomatsuppe
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : trine Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene ud i skiver og lad dem blive gyldne i olie, tilsæt tomateren der er skåret i små både, og lad det snurre under omrøring i et par minutter. Tilsæt derefter ris, salt og peber samt den rensede og strimlede peberfrugt, rør igen og tilsæt de 2 bouilloner. Lad suppen simre under låg i cika 20 min. Tilsæt derefter piskefløden under stadig omrøring (må ikke koge), og giv suppen et grønt drys før servering
Tilbehør: smørristet toastbrød. (og man kan tage og putte hønse kød i tern hvis man vil have mere fylde) Tips: (og man kan tage og putte hønse kød i tern hvis man vil have mere fylde) |
|
Opskriften er vist 14411 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne