Laksesuppe med muslinger og svampe
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Vask og rens muslingerne godt. Smelt lidt smør i en tykbundet gryde. Svits lidt løg til de er blanke, kom muslingerne i, hæld hvidvin og fiskebouillon på og lad det koge i ca. 8 minutter. De muslinger der ikke åbner sig, smides væk.
Muslingerne tages op, og laksestykkerne koges i 2 minutter i samme lage. Laksestykkerne tages op og lagen sigtes. Smør og olie varmes i en tykbundet gryde. Sauter løg, champignon, svampe og chili. Tilsæt herefter hvidvin og fiskebouillon, lad det koge i ca. 20 minutter. Tilsæt fløden og kog suppen op. Smag til med salt og peber samt citronsaften. Fordel muslinger og laksen i dybe varme tallerkner, og hæld den varme suppe over. Pynt med krydderurter. |
|
Opskriften er vist 13784 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Aviak fra Grønland - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har fået gode idéer af den opskrift krydderien er bare anderledes. Du kan lidt bytte nogle af ingredienserne og smag til din egen smag! Brug mere din fantasien ;o) det vil virker! Velbekommen! :oD så får du 13 i karaktér. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne