Gratinerede skaldyrsbrød
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
4 minipizzaer, focaacie eller nanbrød
Fordel 150 g. hummerhaler på sammen med 2 spsk. Fintpillede basilikumblade og 2 fintsnittede forårsløg.
Kom 200 g. revet ost over og dryp med lidt olivenolie
Sæt brødene i ovnen ved 225 grader C i 5 minutter eller til osten er smeltet. |
|
Opskriften er vist 2225 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne